ENNEAGRAMMET – SJÄLENS NIO ANSIKTEN

Dramakurs i Linköping

Tänker du först igenom saken noggrant och bestämmer dig sen?
Kanske är du en utpräglad känslomänniska som låter hjärtat styra dig ute på havet?
Eller går du rentav på instinkt och handling?

Ettan ska alltid ha rätt, Tvåan tar hand om alla, Trean är framgångsrik och Fyran en annorlunda romantiker. Femman observerar och drar sig undan för att tänka, Sjuan är clownen som vill ha kul och få andra att skratta. Vad Sexan, Åttan och Nian är får du reda på när du går kursen.

Vi undersöker vad den urgamla typläran som härstammar ifrån sufismen har att ge oss idag. Vi prövar att gestalta dessa karaktärer och låta dem mötas. Genom olika övningar upptäcker vi nya sidor i oss själva.

Välkommen till en spännande dag!

Information & anmälan senast 22/ 3:

Kristofer Nilsson, regissör/dramapedagog
070 – 1706 942
kristofer.nilsson3@comhem.se